Upplands Väsby

Är du en relationsskapande person som är bra på att samarbeta? Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete där du får chans att inspirera barn? Breddenskolan söker nu en förskolklasslärare med behörighet i svenska och matematik eller en lärare med lärarlegitimation årskurs F-3. Läs mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med god måluppfyllelse. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Breddenskolan och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

Hos oss erbjuds du ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, friskvårdsbidrag och andra personalrabatter via vår förmånsportal. 

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 350 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap.

Om tjänsten

Som förskollärare undervisar du i förskoleklassen. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Du utvecklar kreativa lärmiljöer som bidrar till elevernas nyfikenhet, kreativitet och lust att lära. Som förskollärare är du med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt där elevaktiva och formativa arbetssätt tar stor plats.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation och med behörighet att undervisa i förskoleklass, matematik och svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom skola sedan tidigare. Det är även meriterande om du har Förskolläraraexamen eller Grundskolelärare med legitimation.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett naturligt ödmjukt och lågaffektiv bemötande till eleverna. Vidare är du en god ledare i klassrummet där du har förmåga att skapa tydlighet och struktur. Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du är övertygad om att alla elever kan lyckas och att du är en del i det.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4
Kontakt
  • Lena Fridén, 0859097338
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 08-59097000
Publicerat 2023-01-04
Sista ansökningsdag 2023-02-04

Tillbaka till lediga jobb