Upplands Väsby kommun

Vi söker dig som är speciallärare med inriktning mot matematik. Är du dessutom strukturerad och trygg som person? Ser du möjligheter istället för hinder och har ett positivt förhållningssätt? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Väsby Nya Gymnasium och om tjänsten nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan om beskrivningen stämmer in på dig!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du träffar personal och elever från olika delar av världen. Du får samarbeta med fantastiska pedagoger samt kompetent personal inom elevhälsan, ledning och administration. En fantastisk miljö i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter.

Om oss

VNG är en kommunal gymnasieskola med cirka 530 elever och 40 lärare. Skolan erbjuder sex olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammet.

Skolans lokaler är öppna och ljusa och befinner sig i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter. Elevunderlaget på VNG är heterogent och stämningen är familjär där mentorer, elevhälsan och skolledning har ett nära samarbete.

Om tjänsten

Som speciallärare stöttar du och hjälper elever både i klassrummet och i skolans stödstudio. I tjänsten kan även undervisning i grupper med stora stödbehov ingå. Du ingår också i skolans elevhälsoteam.

Tjänsten som speciallärare är på 50 procent med start enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad lärare i matematik eller annat relevant ämne.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som speciallärare, helst på gymnasienivå. Det är även meriterande om du har speciallärarexamen samt om du har arbetat med digitala verktyg såsom Schoolsoft, Google classroom och DF Respons.

Som person är du en trygg vuxen för våra elever. Du är strukturerad och lösningsorienterad, vilket för oss innebär att du har ett sinne för ordning och reda och kan anpassa din undervisning och hitta lösningar utifrån elevens behov. Du har lätt för att skapa relationer till både unga och vuxna och samarbetar gärna för elevens och organisationens bästa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Upplands-Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/15
Kontakt
  • Tora Lundblad, 0859097454
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 08-59097000
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-02-17

Tillbaka till lediga jobb