Upplands Väsby

Vi på Grimstaskolan söker en engagerad och nyfiken lärare i spanska som kan ingå i vår skolas väg framåt mot våra högt satta mål. Är du dessutom en trygg person som värdesätter goda relationer? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete i en skola som kännetecknas av att vi ställer höga krav på såväl våra elever som vår personal, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre.

Hos oss får du arbeta i trevliga lokaler i naturnära miljö. Som lärare jobbar du i nära samarbete med arbetslag och ämneslag.

Om oss

Grimstaskolan är skola med årskurs 6-9, som består av 15 klasser samt en grundsärklass. Totalt har skolan cirka 430 elever. Varje årskurs bildar ett arbetslag och samarbetar kring elevernas utveckling och behov. Vi är en skola belägen i östra Upplands Väsby med god tillgång till natur, fritidsaktiviteter och aktiva föreningar.

Om tjänsten

Tjänsten innebär spanskundervisning i årskurs 6-9. I tjänsten ingår även mentorskap. Du samarbetar kring undervisningen med vår andre spansklärare samt övriga lärare i moderna språk och med arbetslaget kring mentorskapet för elever.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 65%, men möjligheten finns att kombinera tjänsten hos oss med en 30% spansklärartjänst på Väsby nya gymnasium.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Lärarlegitimation för att undervisa i spanska på högstadiet.

Det är meriterande om du har erfarenhet vid undervisning på högstadiet.

Som person är du samarbetsorienterad, vilket för oss innebär att du har lätt för att arbeta tillsammans med andra för att nå de gemensamma målen. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk. Du har förmågan att hitta lösningar på uppkomna problem men utan att missa de långsiktiga strategierna. För att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad genom att du organiserar ditt arbete väl och ser till att slutföra det som påbörjats.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-02-01, eventuellt tidigare
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 65-95%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/413
Kontakt
  • Håkan Mathiasson, 0859097896
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 08-59097000
Publicerat 2022-11-17
Sista ansökningsdag 2022-12-02

Tillbaka till lediga jobb