Upplands Väsby

Vi söker personliga assistenter som känner att de vill göra en insats för medborgarna i kommunen! Är du trygg och flexibel som person samt har stort engagemang för unga och vuxna med särskilda behov? Vill du ha ett omväxlande och givande arbete? Sök då tjänsten som personlig assistent i Upplands Väsby kommun.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete som innebär variation och där du kommer göra verklig skillnad. För att du ska känna dig trygg i din roll kommer du få information, introduktion och bra stöd från kollegor och arbetsgivare.

Om oss

Personligt stöd tillhör väsby stöd och omsorg som är den kommunala utföraren av äldreomsorg och LSS. Personligt stöd är även en del av social -och omsorgskontoret och har verksamheter inom personlig assistans, ledsagarservice, avlösarservice och kontaktpersoner.

Om tjänsten

Din uppgift är att ge vår målgrupp och brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån brukarperspektiv och det enskilda behovet och följer uppsatta mål genom att motivera och ge god omvårdnad. Vi skapar genomförandeplaner utifrån de livsområden som finns i varje beställning.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som gärna har erfarenhet eller kunskaper inom vården och vana med dokumentationsarbete eftersom det är en viktig del i arbetet. För att ha tydlig kommunikation och undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska språket i tal och skrift.

För att trivas i rollen behöver du vara en inkännande person som har förmåga att knyta nya kontakter och har lätt för att anpassa dig utifrån brukares behov och situationer. Vidare har du ett positivt synsätt och en förmåga att se helheten.

Som person är du relationsskapande och har lätt för att möta andra människor. Du är både strukturerad och trygg i din yrkesroll. Vidare har du en god samarbetsförmåga med bra servicekänsla i relation till kunden, kollegor och anhöriga. För att trivas och lyckas behöver du även vara stabil och ha förmågan att behålla lugnet även i mer stressade situationer.

För att få en anställning hos oss behöver du vara vaccinerad mot Covid-19 och kunna uppvisa ett vaccinationsintyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt Överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 73-100%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/12
Kontakt
  • Tamine Mirzadegan, 0859097501
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via växel, 0859097000
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-19

Tillbaka till lediga jobb