Upplands Väsby

Tror du på kollegialt lärande och vill främja en god lärmiljö med fokus på elevernas lär- och utvecklingsprocesser? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som lärare till mellanstadiet på Bollstanäs skola i Upplands Väsby kommun. Vi söker en trygg lärare som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med mycket god måluppfyllelse och med spännande utvecklingsarbeten. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Bollstanäs skola och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

Om oss

Bollstanäs är en kommunal f-5 skola med omkring 500 elever och cirka 65 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap. Medarbetarnas ledstjärnor är målinriktning, engagemang och delaktighet.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som engelskalärare i mellanstadiet tillsammans med ett arbetslag som består av fyra lärare. Dina blivande kollegor är behöriga, erfarna och kompetenta. Arbetslaget får också stöd av resurspedagoger. Tillsammans har ni tre klasser på fyra lärare vilket skapar goda möjligheter att dela upp klassen i mindre grupper vid behov. Förutom det vill vi att du undervisar i idrott i årskurs 3-4. Där kommer du att ha ett nära samarbete med den andra idrottsläraren. 

Förutom de fyra lärarna i arbetslaget får eleverna undervisning av andra behöriga lärare i de praktisk-estetiska ämnena. Du har även möjlighet att få stöd och handledning av skolans elevhälsoteam som består av speciallärare, specialpedagog, skolpsykolog, skolsköterska och skolledare.

Möjligheten finns också att arbeta 50 procent och då endast i engelska eller idrott. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig till den 20 december 2023.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är behörig lärare i ämnena engelska och/eller idrott för årskurs 4-6 samt har lärarlegitimation

  • Har god förmåga att undervisa elever upp till årskurs 6

  • Har erfarenhet och kunskap av att använda IKT (informations- och kommunikationsteknik) i undervisningen

  • Har goda kunskaper om barns lärande och är väl insatt i läroplanens mål och kan omsätta de i det dagliga arbetet

Som person är du trygg och har du lätt för att skapa goda relationer och samarbete. Du har lätt för att anpassa dig och skapa win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på de gemensamma målen.  

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse under vårterminen 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/19
Kontakt
  • Ellinor Allen, 0859097866
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 08-59097000
Publicerat 2023-01-18
Sista ansökningsdag 2023-02-10

Tillbaka till lediga jobb